Verlichting

Sfeer en accenten dankzij licht

Verlichting wordt heden meer en meer gebruikt om sferen te creëren of bepaalde voorwerpen en architecturen te benadrukken. Een sfeervolle belichting? Ja graag, maar liefst zonder een te hoog energieverbruik en dus graag lichte electriciteitsfacturen!
 
Overdreven belichting is volledig uit den boze. Dimmers en groepverlichting eventueel aangestuurd door domotica worden veel gebruikt in de moderne installaties.

Alle soorten verlichting kunnen volledig gecombineerd worden. Grond-, wand- als plafondarmaturen kunnen door elkaar gebruikt worden en geven bij een goede opstelling een afwisselende sfeer.

 

Toonzalen en winkels verlichten

In toonzalen en winkels kunnen we in twee richtingen werken.
 
Algemene en geaccentueerde verlichting om bepaalde artikelen te benadrukken, alsook nachtverlichting met laag- verbruiklampen is een veel toegepast middel.

De hedendaagse armaturen zijn een staaltje van design en kunnen bijdragen tot de meerwaarde van het gebouw en interieur. Gepersonaliseerde ontwerpen behoren tot de mogelijkheid.
 
Om tot een uitgebalanceerde oplossing te komen is het aangewezen om bij grotere installaties een verlichtings- studie door onze firma te laten uitvoeren.

Verlichting ontwerpers: enkele links in de spotlight


www.ltblight.be

www.orbitbelgium.com

www.deltalight.com

www.status.it

www.podium.be

www.tal-lighting.com

www.paulmann.be