Beveiliging

Bliksem- en overspanningsbeveiliging


Je kan defecte toestellen / installaties krijgen ten gevolge van indirecte blikseminslag of schakelhandelingen (in- en uitschakelen van machines, relais, …). Dit kan vrij eenvoudig voorkomen worden door het plaatsen van een overspanningbeveiliging.

Voor een optimale beveiliging van de elektrische installatie moeten echter het voedingsnet, de telefoon-, data- en TV-aansluitingen worden beveiligd. Dit geldt voor alle binnenkomende of uitgaande verbindingen.

Denkt u dat dit duur is? Bij een inslag (direct of indirect) hoopt men dat de verzekering alles betaalt. Telt u maar eens uit welk verlies u doet! Als bijvoorbeeld een wasmachine, TV of kookplaat 4 of 5 jaar oud zijn, dan betaalt de verzekering niet veel terug, terwijl deze toestellen misschien nog 5 à 10 jaar langer konden meegaan. Daarom raden wij u aan uw apparatuur op tijd te beveiligen met DEHN!

Investeringen zoals fotovoltaïsche cellen kan u best ook beveiligen: vraag ons de mogelijkheden.

 
Met DEHN mag u gerust zijn dat er met uw apparatuur en elektrische installatie niets gebeurt. Ze zijn marktleider en zijn meer dan 50 jaar gespecialiseerd in bliksem- en overspanningsbeveiliging